wk 2 Update wintercompetitie — 2022-2023

Update van de winter competitie 2022-2023
  • Week:                 2(  18-Nov. )
  • Aantal Spelers:  17
  • Gemiddelde:   30,47
  •  🙂 39:              Margaret, Harrie D. en Herman
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag speeldag 2 ; De kop is er af , dus togen we vandaag in colonne weer richting Sittard om onze 2e speeldag gaan af te werken. De banen beginnen al te wennen, en niemand ging met een fanny richting Obbicht.

Vandaag konden we Mario weer verwelkomen , hij voelde het als een plicht om ons te leren hoe het Boulen gespeeld moet worden. Het moet gezegd worden de eerste 2 ronden ging hij als een speer, waarvan een met 13 gewonnen was. Echter de derde ronde was wat minder, maar dat gaat hij volgende week compenseren.

Harrie D.  gooide weer een 39-er evenals Margaret en Herman, al was het voor hem wel al zijn 2e. Dat belooft nog wat voor de resterende periode.

De voorlopige tussenstand: 1e pl Harrie D. 78 pnt. 2e Margaret 73 pnt. en 3e Herman en Laurent met 70 pnt.

Voorlopig lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Speeldag 2 JDB wintercompetitie 2022-2023

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons