wk 17 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                 14 ( 04 mrt. )
  • Aantal Spelers:  12
  • Gemiddelde:   30,4
  •  🙂 39:              Lei en Huub
  •  🙁 Fanny:         Harrie en Rik

Vandaag speeldag 14 ; Na dat we vorige niet konden spelen, vanwege de vele zieken. Zou vandaag de ontknoping plaats vinden, echter doordat een kampioenskandidaat Thei B. vandaag verhinderd was zal de kampioen pas volgende week bekend worden.

Vandaag hadden we een gast speler nl Rik van Maaseik, hij zorgde dat we met 12 man waren. Rik weet nu dat ze in Obbicht best wel goed kunnen boulen, hij hield aan zijn invalbeurt een fanny over evenals Harrie.

Thei B, Ger Jessen en Jo maakte nog kans op de kampioenstitel, echter was het voor Jo al snel over de eerste ronde 1 punt weg titel, Ger Jessen scoorde bij maximaal 37 pnt en staat nu eerste met 391 pnt . Thei B  ( 359 pnt )heeft echter een wedstrijd minder gespeeld, en kan nog altijd Kampioen worden.

Volgende week de laatste speeldag van de competitie, zal het Thei B. lukken om Ger Jessen van de eerste plaats te stoten.?

Voorlopige tussenstand;   1e pl Ger Jessen 391 pnt 2e pl. Jo. 378 pnt en 3e pl. Lei  374pnt . 

 Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons