wk 14 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                 11( 11 feb. )
  • Aantal Spelers:  14
  • Gemiddelde:   31,29
  •  🙂 39:               Sjaak en Laurent
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag speeldag 11 ; De competitie loopt langzaam op zijn eind, alleen is op dit moment nog duidelijk hoe de top 3 er komt uit tezien, velen hebben 1 of meer wedstrijden minder gespeeld. Het zal spannend blijven tot de laatste speeldag.

Was John verleden week bezig aan een goede opmars, vandaag maakte hij een misstap.

Vandaag was er  een discussie over het staan in de werpring, we zijn een clubje recreanten en spelen onderling een competitie. We volgen in grote lijnen de spelregels, en willen een leuke middag hebben. Echter als precies volgens de regelementen willen spelen, dan moet er veel veranderen en dat moeten we niet willen.

Maar even in het kort. als je met de voet op de ring staat, moeten we dat tolereren echter over de ring mag je er iets van zeggen, maar wel voor dat de bal geworpen is niet achteraf dan is geworpen ook geworpen en telt.

Voorlopige tussenstand;   1e Pl Lei 346 pnt 2e pl. Ben 327 pnt en 3e pl. John 314pnt . 

 Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons