wk 11 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                  8 ( 21 jan. )
  • Aantal Spelers:  13
  • Gemiddelde:   32,31
  •  🙂 39:               Thei & They
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag speeldag 8; Nadat Margaret verleden haar 39-er scoorde, was  ze er op gebrand deze stunt te herhalen. Dit lukte maar gedeeltelijk, door de 39-er van They en Thei was er in huize Borghoms alsnog een feestje.

Het bleef een spanende dag en pas in de laatste mene , werd de beslissing voor vele ( een 39-er of niet ) beslist. Voldaan na weer een midagje boulen, togen we met de ballen onder de arm richting Obbicht. Want daar wachte het weekend.

Voorlopige tussenstand;   1e Pl Harrie V. 242 pnt 2e pl. Lei 237 pnt en 3e pl. Sjaak 228 pnt . Maar hou er wel rekening mee dat er ook nog spelers zijn die 2 of meer wedstrijden minder hebben gespeeld, alles is nog mogelijk .

 Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsno

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons