wk 10 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                  7( 14 jan. )
  • Aantal Spelers:  13
  • Gemiddelde:     30,54
  •  🙂 39:               Margaret
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag speeldag 7; Terwijl velen van ons in een heftige strijd verwikkeld waren, om toch maar een 39-er te kunnen scoren. Was het Johe Joho onze  Margaret die er als een duiveltje uit een doosje,  met de eer ( 39-er) vandoor ging.

Dit zal ons nog dikwijls onder onze neus gewreven worden. Maar Margaret Proficiat, het zij je gegund.

Ook vandaag was het voor enkelen onder ons, de zevende speeldag en dus het sein dat men halverwege is. Maar we zijn er nog lang niet.

Het veel gehoorde excuus vandaag dat de banen niet goed waren,  kan naar het rijk der fabelen.  Het zijn de zelfde banen als verleden week, er is geen aardbeving  en geen tractor op de baan geweest. Misschien ging het gewoon niet zoals je wilde.

Voorlopige tussenstand;   1e Pl Huub 219 pnt 2e pl. Harrie V. 211 pnt en 3e pl. Sjaak 201 pnt . Maar hou er wel rekening mee dat er ook nog spelers zijn die 2 of meer wedstrijden minder hebben gespeeld, alles is nog mogelijk .

 Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons