wk 7 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                  5( 17 Dec. )
  • Aantal Spelers:  15
  • Gemiddelde:     32,07
  •  🙂 39:               Sjaak, Herman en Ger Jessen
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag speeldag 5; Na een weekje rust gingen we vandaag weer vol aan de slag, Sjaak en Herman gingen verder waar ze gestopt waren en scoorde wederom een 39-er evenals Ger Jessen.

Er was vandaag de discussie over de ring, formeel moet je met beide voeten in de ring staan, zelfs niet erop. Het ging erom dat er personen zijn die bewust of onbewust met een of twee voeten ruim buiten de ring staan, en hiermee voordeel kunnen hebben. Dus nogmaals voeten in de ring, en niet buiten de ring.

Vandaag was ook onze laatste speeldag van 2021, een bewogen jaar waarin veel gebeurd is. We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en en gelukkig en gezond 2022. Onze eerst volgende speeldag is vrijdag 7 jan.

Voorlopige tussenstand;   1e Pl Huub 116 pnt 2e pl. Lei 146 pnt en 3e pl.     Harrie V. 142 pnt 

                                                                   

Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Iedereen een prettig weekend           

Jo Simons