wk 3 Update wintercompetitie — 2021-2022

 
 
Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                  2 ( 19 Nov. )
  • Aantal Spelers:  12
  • Gemiddelde:     28,5
  •  🙂 39:              Lei
  •  🙁 Fanny:         Sjaak en Harrie V.–

Vandaag speeldag 2; Het kon niet uitblijven de vraag was alleen, wanneer en wie. De eerste fanny is gevallen, deze discutabele eer viel te beurt aan Sjaak en Harrie V.. Hun tegenstanders Harrie D en Ger Jennekens, waren hun te sterk/slim af.

Lei kon zijn naam ook bijschrijven bij de lijst van de 39-er score, zijn naam zal zeker nog wel vaker op deze lijst gaan voorkomen.

Vandaag overheerste de onzekerheid, kunnen we de wintercompetitie wel uitspelen, of gooit corona weer roet in het eten. Wij hebben geen glazen bol voor de toekomst, maar een enkeling had hier waarschijnlijk toch wel last van. Maar we bekijken het gewoon van week tot week.

Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat onder aan deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Iedereen een prettig weekend,

Jo Simons