wk 14 Update zomercompetitie — 2021

Update van de zomer competitie 2021
  • Speeldag:             12 ( 03-09-2021 )
  • Aantal Spelers:   14
  • Gemiddelde:       29,43
  •  🙂 39:                 John, Lei en Jo
  •  🙁 Fanny:         

Speeldag 12; Onder een stralende hemel konden we vandaag onze competitiedag onder toeziend oog van Arno afwerken, het einde komt voor velen al in zicht. Ook onze vakantie gangers waren gebruind en al ook weer aanwezig.

Na dat Jo nog even een verzoek om een melee tegen Echt te spelen, en de ballen waren warm gedraaid ging men los. John, Lei en Jo hadden ze het best op temperatuur, en scoorde alle drie een 39-er, Waar bij de prestatie van John er met kop en schouder bovenuit steekt, het was nl John zijn 6e 39-er. Na 2 weken konden we vandaag weer competitie spelen, je moet tenminste met 12 spelers zijn.

Aan kop wordt het nog erg spannend, Tussen de plaatsen 2 en 4 is het verschil maar 2 punten en dat is te verwaarlozen. Het wordt nog een spannend strijd. .

Tussens stand: 1e pl Sjaak. 395 pnt 2e pl Jo. 341 pnt. en 3e pl Lei 340 pnt.

Allemaal een fijn weekend