Uitwisseling met Grevenbicht 22-09-2021

Vandaag was het weer zover, de uitwisseling tegen Grevenbicht stond op het programma. Nadat dat ‘s-ochtends de punaises gestrooid waren ( welke ‘s-middags al weer opgeruimd waren)  Arriveerde de gasten om 13:15 uur. Nadat men mekaar begroet had werd een aanvang gemaakt met de wedstrijd.

Na 2 ronden stond het al 11-1 voor Obbicht en gingen we richting harmoniezaal, waar de koffie en gesponserde vlaai ( bakkerij Demandt ),  welke de inwendige mens weer op krachten bracht. nadat we alles genuttigd hadden begonnen we aan de derde ronde.

Hierin gaf Grevenbicht tegen gaas, en werd het 3-3 de uiteindelijke eindstandt was dan ook 14-4 in het voordeel van Obbicht, nadat iedereen bedankt was ging iedereen naar huis waar moeder de vrouw weer de nodige(sterke) verhalen moest aan horen.

Tot volgend jaar in Grevenbicht.