wk 06 Update zomercompetitie — 2021

Update van de zomer competitie 2021
  • Week:                 05 ( 02-07-2021 )
  • Aantal Spelers:   12
  • Gemiddelde:       28,33
  •  🙂 39:                 Sjaak en John
  •  🙁 Fanny:         

Speeldag 5; Vandaag een 39-er voor John en Sjaak ( al de 3e 39-er). Het beste tot het laatste bewaren gaat niet altijd op, er waren enkele spannende partijen maar eentje sprong er bovenuit., De eerste ronde Margaret en Ben tegen  They H. en Ger Jennekens, laatstgenoemde begonnen met een ruime voorsprong van 9-1. Echter Ben en Margaret gaven zich niet zomaar gewonnen, Uit eindelijk kwamen ze terug tot 12-12. De laatste ronde bracht de beslissing na een zeer spannende strijd, viel de beslissing in het voordeel van Margaret en Ben echt een party waar je van kon genieten.

In de derde ronde werd er een party gestaakt, de tegenstanders verlieten het veld, hierdoor werd het team dat achter bleef winnaar.

De Tussenstand is gewijzigd per woensdag 7 juli, de gestaakte partij is alsnog uitgespeeld..

Tussens stand: 1e pl Thei H. 163 pnt 2e pl Tiny. 157 pnt. en 3e pl Thei B. 154 pnt.

Allemaal een fijn weekend