wk 05 Update zomercompetitie — 2021

Update van de zomer competitie 2021
  • Week:                 04 ( 25-06-2021 )
  • Aantal Spelers:   14
  • Gemiddelde:       28,21
  •  🙂 39:                 Thei B.
  •  🙁 Fanny:         

Speeldag 4; Vandaag was een dag dat links en rechts, het niet ging zoals men zou willen. Jo had een mindere dag met23 pnt. , en is weer koploper af. Thei H. maakte hier gelijk gebruik van, en nam de leiding over.

Onze andere Thei B. kon na afloop de felicitaties in ontvangst nemen, dit voor zijn 39-er  score. Zijn wederhelft Margaret, is op de maandag en woensdag altijd in topvorm. Alleen op de vrijdag wil het niet lukken, echter vandaag waren de sterren haar gunstig gezind en gooide ze de eerste 13-er van deze zomercompetitie.

Na een periode van ongeveer 1,5  jaar , dat  hij om diverse reden niet kon spelen. Konden we vandaag onze Chrit weer verwelkomen, hij gooide na zo een lange periode niet onverdienstelijk.

Tussens stand: 1e pl Thei H. 133 pnt 2e pl Jo 130 pnt. en 3e pl Herman 128 pnt.

Allemaal een fijn weekend