wk 02 Update zomercompetitie — 2021

Update van de zomer competitie 2021
  • Week:                 02 ( 04-06-2021 )
  • Aantal Spelers:   16
  • Gemiddelde:       29,88
  •  🙂 39:                 Sjaak
  •  🙁 Fanny:         Wil en Ben

Speeldag 2; Onder een stralend zonnetje werd de 2e speeldag afgewerkt.  Sjaak scoorde voor de 2e maal op rij een 39-er, ook de eerste fanny van deze zomercompetitie 2021 is een feit , deze eer viel te beurt voor Ben en Wil.

Dat er erg fanatiek wordt gespeeld door sommige blijkt wel, Wil ( verleden week nog goed voor een 39-er) was woensdag zo goed bezig dat hij een serieuze blessure opliep. Hij vergat woensdag zijn bal los telaten, en aangezien Willy stevig in zijn schoenen staat. Ging zijn arm mee en is nu een stuk langer.

De  ambitie van Sjaak is duidelijk, maar de achtervolgers zitten mekaar op de hielen. maar we hebben nog een lange weg tegaan.

Tussens stand: 1e pl Sjaak 78 pnt 2e pl Herman 69 pnt. en 3e pl Jo 68 pnt.

Allemaal een fijn weekend