wk 18 Update zomercompetitie — 2020

Update van de zomer competitie 2020
      • Week:                  18 ( 2- okt. )
  • Aantal Spelers:   16
  • Gemiddelde:       33,5
  •  🙂 39:                  Lei
  •  🙁 Fanny:          

Speeldag 15; Vandaag zou de beslissing gaan vallen, wie wordt de zomer kampioen. Met een verschil van 1 punt in het voordeel van John, was nog alles mogelijk.

Na de eerste ronde was het verschil opgelopen naar 5 punt, de 2e ronde was voor Wim erop of eronder. Of hem de zenuwen parte speelde weten we niet maar na de 2e ronde liep het al op naar 6 pnt. Aangezien beide in de 3e ronde 13 scoorde, werd er gebeld naar Einighausen de Fanfare kon thuis blijven de catering afgezegd.

De zomerkampioen komt voor de 3e maal achter mekaar uit Holtum, John van harte proficiat met deze unieke overwinning. Het koste meer moeite dan voorheen, dus dat belooft wat voor de winter.

Ook Wim met zijn 2e plaats als debutant, zowaar een super resultaat. En niet tevergeten Lei ook debutant, perste er op de valreep nog een 39-er uit. Hij klimt hierdoor op naar plaats 3. Heren ook jullie een dikke proficiat.

Dat er rekengenie’s rond lopen was al bekend, maar vandaag spande iemand de kroon. Hij gooit het butje uit, terwijl de tegenstander geen ballen meer. Hij heeft nog 2 ballen over maar telt 3 pnt, gevraagd hoe hij daarbij komt deze 2 en die bal wat ligt. creatief rekenen noemt men dat.

De defenitieve eindstand;  1e. plaats John 417 pnt. 2e plaats Wim  411 pnt. en 3e plaats   Lei met   407 pnt.

Allemaal een fijn weekend