wk 14 Update zomercompetitie — 2020

Update van de zomer competitie 2020
      • Week:                  14 ( 4-Sept; )
  • Aantal Spelers:   13
  • Gemiddelde:        32,85
  •  🙂 39:                  Ger en They H.
  •  🙁 Fanny:          

Speeldag 11; We begonnen met een miezerige regen, maar deze verdween als sneeuw voor de zon. Maar het onheil was al geschied, bij Wil had de regen zijn werk gedaan. Door het vocht was Wil zijn coordinatie systeem ontregeld, hier was het niet zijn beste dag vandaag.

They B. kwam te laat, het vermoeden bestaat dat hij niet durfde. Woensdag had hij met zijn naamgenoot They & They een reglrechte fanny aan zijn broek gekregen, dit had hem mentaal zo gesloopt. Dus kwam hij vandaag suporteren.

Velen waren nog op vakantie, zodoende maar net genoeg spelers om competitie te spelen.

De voorlopige tussenstand tot nu toe;  1e. plaats Jo 322 pnt. 2e plaats Ex Aequo Laurent, Wim en Wil 317 pnt.

Allemaal een fijn weekend