wk 06 Update zomercompetitie — 2020

Update van de zomer competitie 2020
  • Week:                  06 ( 17-juli. )
  • Aantal Spelers:   17
  • Gemiddelde:        30,53
  •  🙂 39:                  Wim en Jo
  •  🙁 Fanny:          

Speeldag 5; Wim en Jo scoorde beide een 39-er, dat Wim wat fanatiek is is bekend. Echter zo fanatiek dat hij zijn boules, buiten de baan gooit had niemand voor mogelijk gehouden. En wel  zover dat ze op het kruispunt rolde.

Geen Fanny’s maar toch, afgelopen maandag tijdens het vrijspelen. Moesten John, Ben en Ger Jessen het opnemen tegen de dames Margriet en Margaret. Hoogmoed komt voor de val, John zei ben benieuwd hoelang de dames op de baan staan. Had hij maar gezwegen de heren werden door de dames van de baan geveegd, deze overwinning lokte bij de dames een spontaan vreugde dansje uit.

Waarschijnlijk heeft John hier toch een klein trauma aan overgehouden of nachtmerries van gehad, want zelfs vandaag speelde hij nog niet best of om het met Jan M. zijn woorden te spreken het is niks.

1e plaats John 181 pnt 2e plaats Tiny 165 pnt. en 3e plaats Sjaak 146 pnt.

Iedereen een fijn weekend.