wk 02 Update zomercompetitie — 2020

Update van de zomer competitie 2020
  • Week:                  01 ( 12- juni. )
  • Aantal Spelers:   19
  • Gemiddelde:        30,21
  •  🙂 39:                  Laurent en John
  •  🙁 Fanny:          

Na een lange periode van wachten en onzekerheid, welke we gelukkig met zijn allen gezond zijn doorgekomen. Zouden we verleden week vrijdag starten met de zomercompetitie, echter het weer gooide nu roet in het eten, en dat na een droge periode van maanden. 

Maar vandaag vrijdag 12 juni waren de weergoden ons gelukkig goed gezind, iedereen had er weer veel zin en men was erg enthousiast. Het is soms moeilijk de 1,5 meter afstand tehouden, maar met wat oplettenheid lukte het wel.

De eerste 39-ers volgde al snel, Laurent en John lieten direct zien dat er met hun niet te spotten valt, maar na afloop van de eerste speeldag gingen we met een voldaan gevoel naar huis.

Iedereen een fijn weekend Jo .