wk 18 Update wintercompetitie — 2019-2020

Update van de winter competitie 2019-2020
  • Week:                  18 ( 28 Feb. )
  • Aantal Spelers:  15
  • Gemiddelde:     30,67
  •  🙂 39:              Arno
  •  🙁 Fanny:         —

Vandaag werd de 16e speeldag afgewerkt, dit is tevens het aantal dagen wat voor de competitie vereist zijn. De meeste spelers zijn nu ook klaar met de competitie, echter er werden vandaag de podium plekken verdeeld. Maar Arno was de enige vandaag met 39 pnt, Arno gefeliciteerd.

Vooraf was het spannend Ger Jennekens en John speelde voor de plaatsen een en twee, en John begon met 1 punt voorsprong. Jo en Wil gingen voor de derde plaats, waarbij Jo een voorsprong van 5 pnt had.

Maar de bal is rond, en de ontknoping toch nog verrassend. Ger kon vanaf het begin geen potje breken, zenuwen wie zal het zeggen. Maar John liep vanaf het begin gelijk ruim uit en werd zodoende de Winterkampioen van 2019/2020.

Een ander verhaal is plek 3, na 2 ronden stonden Jo en Wil op een gelijk aantal punten. Het lot bepaalde dat Wil en Jo in een onderling gevecht in de derde ronde mochten gaan uitmaken wie 3e werd. Uit eindelijk werd het 13-8 in het voordeel van Wil, en ging zodoende met de 3e plaats strijken. Alle prijswinnaars gefeliciteerd.

Stand na 16 speeldagen EINDSTAND 1e pl  John  542 pnt 2e pl  Ger Jennekens 532 pnt  en 3e pl Wil 515 pnt  

Iedereen een prettig weekend                                                                                   Jo