wk 2 Update wintercompetitie — 2019-2020

Update van de winter competitie 2019-2020
  • Week:                  2 ( 08 Nov.. )
  • Aantal Spelers:  20
  • Gemiddelde:      29,30
  •  🙂 39:                Ger Jessen & Ger Jennekens
  •  🙁 Fanny:          Ben en Thei B.

De 1e speeldag van de wintercompetitie seizoen 2019/2020, na vorige week wat ingooien werd er vandaag begonnen met het serieuze werk. Ger & Ger lieten al direct zien dat er met hun rekening gehouden moet worden.

Ook onze twee debutanten kwamen er al snel achter dat het een serieuze bedoeling is. Ben voortvarend begonnen (  eerste 2 partijen 2x 13 gegooid)kwam er al snel achter, dat een vogel nog geen lente maakt. Beide Ben en Thei B. moesten afsluiten met een fanny.  Maar dat is geen schande, ze zullen deze competitie nog hoge ogen gooien.

Er wacht ons nog een lange, ( hete ) winter tot de beslissing gevallen is.

Volgende week de 2e speeldag we beginnen dan om 13:00 uur, vertrekken dus om 12:30 in Obbicht.

Fijn Weekend,  Jo.