wk 27 Update zomercompetitie — 2019

Update van de zomer competitie 2019
  • Week:                  27 ( 11-Okt. )
  • Aantal Spelers:   18
  • Gemiddelde:        30,31
  •  🙂 39:                  Chrit, Wil, They en Jan M.
  •  🙁 Fanny:          Jan D. en Harrie D.

Vandaag de 19e speeldag, op een enkeling na heeft de top 10 de competitie erop zitten. Maar de spanning zou niet minder zijn, Wil kon nog ten koste van Chrit de derde plaats bereiken en deed dat ook.

Hoera hoera het wonder ( van Obbicht ) geschiede , Jan M. had zijn dag vandaag. Geen mindere tegenstanders, geen tegenslagen en het geluk aan zijn zijde. Dit alles zorgde er  voor dat even voor vieren, een oerkreet Obbicht wakker schudde. Jan M. had eindelijk zijn dik verdiende 39-er even als Chrit, They en Wil proficiat.

Ook waren er op de valreep nog 2 Fanny’s, Jan D. en Harrie D. ( nee geen broers ) konden deze nog op hun naam schrijven.

Dat de zomer teneinde loopt merkten wij ook, iedereen terug van vakantie. De tuintjes allemaal opgeknapt, en geen andere klusjes meer. Hierdoor vandaag voor de eerste keer deze zomer dat we met 18 man konden spelen.

Nog 2 weken en dan verhuizen we naar binnen.

Stand na 19 speeldagen . 1e pl.  John 551 pnt.   2e pl Harrie V.met 533 pnt en 3e pl  Wil  met 527  pnt de top 3 hebben allemaal hun maximum van 16 wedstrijden gespeeld en kunnen niet meer ingehaald worden.

Iedereen een fijn weekend Jo .