wk 25 Update zomercompetitie — 2019

Update van de zomer competitie 2019
  • Week:                  25 ( 27-sept. )
  • Aantal Spelers:   16
  • Gemiddelde:        26,75
  •  🙂 39:                  Chrit, They en John
  •  🙁 Fanny:          

Vandaag de 18e speeldag, de dag dat de beslissing zou vallen voor de 2e plaats, Wil kon deze ten koste van Harrie V. nog bereiken. Maar zijn hoop duurde niet lang, in een rechtstreeks duel met Harrie V werd Wil genadeloos afgestraft weg 2e pl.

Voor het eerst deze zomercompetitie konden we op alle 4 de banen spelen we waren immers met 16 spelers. Het gemiddelde is laag, dit heeft al de oorzaak dat de spelers welke hun 16 speeldagen gespeeld hebben. Niet meer in de telling worden meegenomen.

Er is nog van alles mogelijk mbt de 3e pl en lager, iedereen van ons wil graag zo hoog mogelijk eindigen. En dat we fanatiek zijn is wel duidelijk en dat mag ook. Echter laten we er wel aan denken, dat het en leuk tijd verdrijf voor ons is. Laten we dus mekaars mening respecteren.

Stand na 18 speeldagen . 1e pl.  John 551 pnt.   2e pl Harrie V.met 533 pnt en 3e pl  Chrit  met 512  pnt de top 3 hebben allemaal hun maximum van 16 wedstrijden gespeeld

Iedereen een fijn weekend Jo .