Uitwisseling JBC Urmond 25-09-2019

 

Locatie Obbicht

Terrein JBC in de Keezelbak ( Obbichtermarkt)
Datum: 25-Sept-2019

Het hing nog even aan een zijden draadje, er was immers regen voorspelt. Een iemand van Obbicht was ‘s-ochtends te voet naar wittem gelopen, stak daar een kaars op voor droog weer en was ‘s-middags om 13;00 uur present in de keezelbak? Geholpen heeft het wel we hebben droog kunnen spelen.

De gasten van uit Urmond waren met grote getalen afgereisd naar Obbicht, ze hadden immers nog iets recht tezetten van verleden jaar.

Na alle plicht plegingen konden we om 13:15 uur beginnen met spelen, de eerste twee ronden werden in rap tempo afgewerkt. En met een ruststand van 7-5 in het voordeel van Obbicht.

Na de koffie en vlaai welke overigens goed smaakte, begonnen we aan de derde ronde. We weten niet of het aan de vlaai lag, maar het leek wel of de bakker er doping in had gedaan. Urmond was de laatste ronde wel erg sterk terug gekomen, ze moesten ook het adres van de bakker hebben. Een schijnbaar zekere overwinning van Obbicht hing aan een zijde draadje, uit eindelijk werd het nipt een gelijk spel          9-9 een mooie en verdiende uitslag waar iedereen tevreden mee kon zijn.

Geen winnaar of , na alle cijfers op een rijtje te hebben gezet had Obbicht een punten totaal van 169 pnt tegen Urmond 199 pnt. Zie link uitslagen onderaan .Volgend jaar volgt er zeker een revanche.

Tot ziens in  2020.

Jo.

Resultaten Uitwisseling Urmond 25-09-2019