wk 21 Update zomercompetitie — 2019

Update van de zomer competitie 2019
  • Week:                  21 ( 23- aug. )
  • Aantal Spelers:   13
  • Gemiddelde:        30,23
  •  🙂 39:                  Gerard en Herman
  •  🙁 Fanny:          Geen 

Vandaag de 14e speeldag bereikte ons het droevige bericht, van het overlijden van ons lid Huub Leurs. We wisten allen dat Huub ziek was, en deze oneerlijke strijd niet kon winnen. Desondanks kwam zijn overlijden voor ons allen onverwachts. We begonnen met een minuut stilte ter nagedachtis aan Huub.

Ondanks bovenstaande werd er toch gebould, zo zou Huub het ook willen.

Het werd een middag met spannende partijen ( dit ondanks de vakantie van party Jan M. ).Toch morste de Top enkele punte, maar door dat ze minder wedstrijden hebben gespeeld tot noch toe kunnen ze het wel hebben.

Ik wil er nogmaals op wijzen, dat indien er een menings verschil is waar met zelf niet uitkomt. Men ten alle tijden een neutraal scheidsrechter/wedstrijdleider voor opheldering kan vragen ( zij kunnen de spelregels of zoeken het op )

Gerard en ( wederom ) Herman scoorde de volle 39 punten.

Stand na 14 speeldagen . 1e pl.  John 447 pnt.   2e pl Jo met 439 pnt en 3e pl  Harrie V.  met 426  pnt 

Iedereen een prettig  weekend Jo .