wk 19 Update zomercompetitie — 2019

Update van de zomer competitie 2019
  • Week:                  17 ( 9- aug. )
  • Aantal Spelers:   13
  • Gemiddelde:        32,00
  •  🙂 39:                  Chrit en Harrie V.
  •  🙁 Fanny:            

Na de regen en hitte van afgelopen weken, waarin we niet speelden. Zag het er vandaag ook niet al te best uit, er stond heel wat regen op het programma.

Echter de weergoden waren ons goed gezind, de verwachte regen ging aan ons voorbij, en konden we eindelijk speeldag 12 volbrengen.

Chrit en Harrie V. waren al in top vorm , en scoorde beide maximaal met een 39-er. Verder lieten de toppers weinig punten liggen.

Herman en Tiny waren aan het genieten van een welverdiende vakantie, en je merkte het was erg rustig. Maar ook deze rust brachten Jan M. , wederom geen 39-er. Wie hier nu vandaag debet aan was, is op dit moment nog niet duidelijk.

Stand na 12 speeldagen ietwat vertekend nog. 1e pl.  John 391 pnt.   2e pl Harrie V. 377 pnt en de 3e pl Jo 369 pnt.

Er maken zich mensen zorgen dat ze de benodigde 16 wedstrijden niet vol krijgen door uitval vanwege het weer. Dit wordt goed in de gaten gehouden, op dit moment zijn er 3 personen welke de 16 wedstrijden niet vol krijgen maar ook de 14 niet we hebben nog 10 speeldagen. Als blijkt dat er door uitval vanwege weersomstandigheden, blijkt dat er een grote meerderheid de 16 wedstrijden niet vol krijgen. Dan pas wordt er terug gerekend naar 14 wedstrijden.

Iedereen een prettig  weekend Jo .