wk 5 Update zomercompetitie — 2019

Update van de zomer competitie 2019
  • Week:                   05 (3-mei )
  • Aantal Spelers: 15
  • Gemiddelde:     29,47
  •  🙂 39:                  Harrie V. en Jan D.
  •  🙁 Fanny:          Jan M. en Ger Jessen

Vandaag werd speeldag 2 afgewerkt, waarschijnlijk speelde de lage temperatuur een enkeling parten ( zo beweerde men ). Onder andere Jan M. werd hier met een echte Fanny de dupe van, ondanks dat men hem in Grevenbicht, op handen draagt voor zijn tips met boulen. Wil het hier in de Keezelbak nog niet echt lukken met hem. 

Vanuit het publiek werd er ook al weer volop advies gegeven, het geen niet door iedereen op prijs werd gesteld . De concentratie vasthouden was voor hun dan ook moeilijk. Ondanks dit werd er toch het op het scherpst van de snede gestreden.

Mario en Harrie D. konden hun niveau van verleden week niet benaderen, maar er komen nog vele weken om te herstellen.

Stand na 2 speeldagen. 1e They en Harrie V. 71 pnt en 3e Jo met 70 pnt.

Iedereen een fijn weekend Jo .