Uitwisseling JBC Grevenbicht 22-05-2019

Resultaten Uitwisseling Grevenbicht 22-05-2019

Locatie Obbicht

Terrein JBC in de Keezelbak ( Obbichtermarkt)
Datum: 22-mei-2019

Heden vond de uitwisseling plaats tegen Grevenbicht, dat dit door beide partijen serieus genomen, wordt blijkt wel uit het feit dat men in Grevenbicht op trainingsstage in Maaseik waren geweest. Met dit gegeven kon men in Obbicht zijn borst nat maken.

Er werdt op het scherps van de snede gestreden, men hield elkaar goed in evenwicht. Het zou een strijd worden van de langste adem. Nadat iedereen 3 partijen had afgewerkt was het wachten wie o wie de beker mee naar huis mocht nemen.

Wil maakte aan alle onzekerheden snel een einde, Obbicht had met 12 tegen 6 gewonnen. Maar in Grevenbicht was men niet teleurgesteld, verleden jaar haalde ze maar 1 pnt tegen nu 6 pnt zowaar een stevige progressie. Volgend jaar komt er gegarandeerd revanche.

Na de diverse plichtplegingen en nog een drankje genuttigd te hebben, togen we weer met een tevreden gevoel richting huis. Maar het allerbelangrijkste is dat we met zijn allen een leuke middag hadden.

Tot ziens in  2020.

Jo.