wk 18 Update wintercompetitie — 2018-2019

 
 
Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  18 ( 1 Mrt. )
  • Aantal Spelers:  13
  • Gemiddelde:      29,53
  •  🙂 39:                Jo 
  •  🙁 Fanny:          Tiny en Sander

 

De 17e speeldag voor velen is het al beslist, echter de 3e plek was nog haalbaar voor een enkeling. Maar  een oude rot als Willy, laat zich niet zomaar de kaas van het brood eten. Herman kan dit beamen hij kwam op het einde 5 pnt tekort op Wil van pl 3 te stoten, Wil is nog niet helemaal zeker van zijn 3e plaats . Ger Jessen maakt nog kans voor de 3e pl. hij moet nog 1 wedstrijd spelen en moet dan minimaal 29 pnt scoren, volgende week de beslissing.

Jan M. speelde zonder druk de sterren van de hemel, maar kon er geen munt uit slaan ( zijn medespelers faalde soms ). Jo gooide een prachtige 39-er, en gaf geen cadeautjes weg. Maar dat is al buiten mededingen.

Zo op het einde als de druk van de ketel is, komen de wijsheden ook weer naar boven.  Geluk dat de tegenstander zo slecht speelde, als je wint. Jan M. tireerde bij tijd en wijlen zo goed dat er een handdoek nodig was, hij hield het niet droog. 

De top 3 is nu bekend   1e pl. John 538 pnt  gevolgd op 2e pl. door Sjaak  529  pnt. en 3e pl. Wil 513 pnt.

Fijn Weekend,  Jo.