wk 15 Update wintercompetitie — 2018-2019

 
 
Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  15 ( 8 FEB. )
  • Aantal Spelers:  18
  • Gemiddelde:      31,88
  •  🙂 39:                 John en Laurent
  •  🙁 Fanny:          

 

De 14e speeldag alweer, voor velen loopt de wintercompetitie langzaam op zijn einde. Het is spannend, maar laat de spanning niet te hoog oplopen. Het moet een gezellig partijtje blijven.

Laurent scoorde vandaag een dik verdiende 39-er, even als John maar daar zijn we het langzamerhand van gewend. Maar dat doet niets af aan zijn prestatie, John loopt hier door wel weer meer uit op Sjaak.  De zenuwen speelde hem toch parten, zeker nu het einde nadert. Er staat voor hem veel op het spel hij kan zowel zomer en winterkampioen achter mekaar worden. Zijn toilet bezoeken doen het vermoeden versterken, hij knijpt het hem toch.

Een klein puntje van aandacht, het komt regelmatig voor dat men de ballen na de laatste worp al opraapt. Echter men dient deze te laten liggen tot, dat beide partijen het er over eens zijn wie en met hoeveel ballen men ligt. Bij twijfel dient er altijd gemeten te worden. Daarna pas raapt iedereen zijn ballen op voor de volgende mene. 

De stand is nu als volgt  1e pl. John 478 pnt  gevolgd op 2e pl. door Sjaak  464 pnt. en  Huub verstevigd zijn 3e pl met 440 t.o.v. Harrie V.                  

Fijn Weekend,  Jo.

Overigens de winterkampioen mag dit jaar gratis meedoen, op 2e paasdag in Maaseik met het Maaseiker  Paas Meléé. 

Paasmelee 2019