wk 14 Update wintercompetitie — 2018-2019

 
 
Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  14 ( 1 FEB. )
  • Aantal Spelers:  18
  • Gemiddelde:      28,44
  •  🙂 39:                 Wil, Harrie V. en Ger Jennekens
  •  🙁 Fanny:          Sander en Gerard

 

De 13e speeldag, voor aanvang werden de messen geslepen. Een drama voor Jo ( 16 pnt ), of het nu aan het winterweer lag ? Wie zal het zeggen, hij kuikkelde in een vrije val naar de 8e pl. Ook Sjaak had geen beste dag ( al de 3e op rij ) en scoorde minimaal,John profiteert hier van de zwakke momenten van Sjaak.

Jan M. wordt een verhaal apart, maar hij begon dramatisch. Hij kregen zelfs nog een korte training van Roger, tussen de eerste en tweede ronde. Dit hielp ook niet in de tweede ronde, Jan sloeg alle wijze raad in de wind en de 3e ronde speelde hij op zijn Beegs eigen manier en scoorde maximaal ( hetgeen voor hem iets vanzelf sprekends was )

Het verschil tussen de 3e en 10e pl is maar 23 pnt, waarbij vermeld dient te worden dan niet iedereen evenveel wedstrijden heeft gespeeld. Het worden nog enkele spannende weken, waarin iedereen zijn sportieve plicht vervuld.

De stand is nu als volgt  . 1e pl. John 439 pnt  gevolgd op 2e pl. door Sjaak  432 pnt. en  op de                      3e pl Huub 403.

Fijn Weekend,  Jo.