wk 11 Update wintercompetitie — 2018-2019

 
Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  11 ( 11 jan. )
  • Aantal Spelers:  19
  • Gemiddelde:     27,94
  •  🙂 39:                 Sjaak en Chrit
  •  🙁 Fanny:          Gerard ( 2x), Sander, John en Ger Jennekens

 

BOVEN AAN DEZE PAGINA STAAT DE LINK NAAR DE DRAAITABEL, WELKE SANDER HEDEN LIET RONDGAAN

De 10e speeldag alweer, er is op veler verzoek vandaag besloten dat we de wintercompetitie 16 ipv 14 speeldagen duurt.

De dag ook dat duidelijk werd dat vreugde ( over goede scores) maar van korte duur kan zijn. Als voorbeeld John, voor de derde opeen volgende speeldag geen topscore zelfs een Fanny viel hem ten deel. Zijn commentaar ik ben ook geen robot, hetgeen vandaag maar weer bewaarheid werd.

Ook Gerard toch niet de minste, en scoorde de laatste weken steeds hoog. Ocharm hij werd vandaag met 2 Fanny’s, en een score van 6 pnt richting Einighausen gestuurd. De oorzaak een nachtje flink doorgehaald mischien?

Wat zeker nog het vermelden waard is is de  bere sterke partij van Good old Willy en Jan M, waarbij eerst genoemde door Jan M. naar een hoger niveau werd getild. Hij zodoende ondergetekende met een wereld worp, naar adem liet snakken en stil kreeg.

De top  ziet er nu dan als volgt uit. 1e pl. Sjaak 355 pnt  gevolgd op 2e pl. John  339 pnt. en de 3e pl Ger Jessen 327  pnt. 

Prettig Weekend,  Jo.