wk 8 Update wintercompetitie — 2018-2019

Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  8 ( 21 Dec. )
  • Aantal Spelers:  17
  • Gemiddelde:     30,29
  •  🙂 39:                 Herman, Sander en Jan D.
  •  🙁 Fanny:          Geen

Na het debacle van verleden week van de top, zou men vandaag weer orde op zaken gaan stellen. Waarschijnlijk was men met de gedachten al bij het aanstaande kerstfeest, en had Wil het konijn al in het zuur gelegd. Maar ook vandaag had hij evenals Harrie V. een OFF day.

De 7e speeldag alweer , betekent dat we op de helft van de competitie zijn. John 1e en Sjaak 3e scoorde goed en liepen uit resp. in op Wil. Gerard ( de stille kracht uit het zuiden ) wisselde stuivertje met Ger Jessen, en ook Harrie V. zakte wederom een plek en kukelde in 2 wkn tijd van pl 3 naar 7.

De komende kerstdagen zullen benut worden om mentaal sterker aan de 2e helft te beginnen.

De top van het klassement  na 7 speeldagen, ziet er als volgt uit. 1e pl. John 257 pnt  gevolgd op 2e pl. Wil 242 pnt. en de 3e pl Sjaak 240  pnt. 

Prettig Weekend, en fijne kerstdagen Jo.