wk 4 Update wintercompetitie — 2018-2019

Update van de winter competitie 2018-2019
  • Week:                  4 ( 23 Nov. )
  • Aantal Spelers:  20
  • Gemiddelde:     30,1
  •  🙂 39:                 Harrie V., Ger & Jose Jessen en Ger Jennekens
  •  🙁 Fanny:           Geen

Vandaag speeldag 3, nadat vandaag de juiste Ger zijn bloemen ( het was inmiddels een droogboeket geworden) had ontvangen van Jo voor de 39-er van verleden week. Deze week kan er geen vergissing plaats vinden. Konden we met 20 spelers starten, They was na zijn ingreep vandaag weer speelgerechtigd. 

Hij startte voortreffelijk en begon met winst, de wedstrijdleiding stelt nog een onderzoek in of de ingreep wel volgens de regels is gegaan.

Na zijn voortreffelijke start, moest good old Willy vandaag een veer laten, gevraagd naar de oorzaak hier voor. Gaf hij te kennen onder druk te staan van het thuisfront, een gewaarschuwd man telt voor twee. John profiteerde hier direct van.

De stand na 3 speeldagen 1e John 112 pnt en een ex aequo voor pl 2/3 Wil en Harrie V. 110 pnt.

Fijn Weekend, Jo