wk 29 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   29 (19- Okt.)
  • Aantal Spelers: 18
  • Gemiddelde:     31,–
  •  🙂 39:                  Gerard & Ger Jennekens
  •  🙁 Fanny:         

Vandaag de laatste speeldag voor de zomer competitie, het zou een zinderende ontknoping worden. Een scenario om van te dromen, de hoofrolspelers vandaag Wil en They. En alles draaide om de 3e plek, They mocht maar 1 punt verliezen op Wil het werd dan een een Ex aequo. Zouden ze het onderling mogen uitmaken ?

De eerste wedstrijd waren They en Wil een team, het werd hun niet gemakkelijk gemaakt. Maar uiteindelijk wonnen ze nipt. De 2e wedstrijd was er dan de battle de nr 4 They tegen de nr 3 Wil. Na een spannende strijd bleek Good old Willie de zenuwen het best in bedwang te hebben en stelde plek 3 veilig.

Volgende week de afsluiting van een bewogen zomercompetitie, kort samengevat een warme, spannende competitie.

Iedereen een fijn weekend Jo .