wk 28 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   28 (12- Okt.)
  • Aantal Spelers: 18
  • Gemiddelde:      28,77
  •  🙂 39:                  They,Wil en Herman
  •  🙁 Fanny:         Tîny en Harrie 

Met nog 2 speeldagen voor de boeg, werd er vandaag onder zomerse omstandigheden de 21e speeldag afgewerkt. Alhoewel er voor vele niets meer te winnen of verliezen is, werd er erg fel en hard gespeeld.

Huub en They stijgen naar resp. pl 4 en 5, waarbij vermeld dient te worden dat  laatst genoemde zelfs nog Wil van Pl 3 kan stoten. Het zag er voor They de eerste partij niet naar uit dat dit zou lukken, hij had er een hard hoofd in. Maar hij gaf niet op en aangezien de bal rond is, ging hij tij keren in zijn voordeel en scoorde hij maximaal.

Volgende week wordt het voor pl 3, nog een zinderende finale. Wil 532 pnt. en They 494 pnt is er een verschil van 38 pnt. dus They moet maximaal scoren. Kan They de druk aan, laten we er een faire wedstrijd van maken.

Iedereen een fijn weekend Jo .