wk 27 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   27 (05- Okt.)
  • Aantal Spelers: 16
  • Gemiddelde:      30,13
  •  🙂 39:                  Tiny,Jan D. en Harrie
  •  🙁 Fanny:          

Vandaag werd er onder zomerse omstandigheden speeldag 20 afgewerkt. Langzaam wordt het duidelijk waar iedereen eindigd, al hoewel het in de top nog spannend is. They en Huub kunnen nog in de top komen, waarbij eerst genoemde theoretisch nog pl 3 van Wil kan innemen hij zal de resterende wedstrijden dan wel maximaal moeten scoren.

In de eerste ronde speelde werd duidelijk dan Jan D. en Jan M., een gouden duo vormde zij wonnen met grote overmacht ( alhoewel wat geluk hun niet vreemd was), Maar zoals een bekend spreekwoord zegt een zwaluw maakt nog geen zomer, Kwam ook Jan M. hier achter hij kon in tegenstelling tot Jan D. zijn succes reeks niet voortzetten.

Volgens onze oude rot Wil, komt er een onderzoek, telkens als hij met Jo speelt lukt het niet om te scoren. In de catacomben gonst het van de geruchten, er wordt zelfs gefluisterd matchfixing ?

De Top 3 blijft vooralsnog ongewijzigd  1e John  549 pnt. 2e Herman  537 pnt.   3e Wil  532 pnt. 

Iedereen een fijn weekend Jo .