wk 26 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   26 (28-sept.)
  • Aantal Spelers: 17
  • Gemiddelde:      29,75
  •  🙂 39:                  Jan D.,Huub en John
  •  🙁 Fanny:          Chrit en Lambert

 

 

Nu de zomercompetitie langzaam ten einde loopt ( nog 4 speeldagen), blijkt dat we niet alleen goed kunnen boulen maar ook rekenen. Vooraf  werd de wedstrijd en de te volgen tactiek, uitvoerig geanaliseerd. They kon theoretisch nog pl 2 bereiken, maar moet dan maximaal scoren .

Maar de bal is rond, en trekt zich niets aan van tacktieken ( ook die van They niet). Met een score van 34 is pl 2 niet meer haalbaar voor hem, het hoogst haalbare is pl3 , en ook nu mag hij geen punten meer morsen de komende wedstrijden.

De Top 3 blijft vooralsnog ongewijzigd  1e John         549 pnt. 2e Herman  537 pnt.            3e Wil  532 pnt. 

Iedereen een prettig weekend Jo .