wk 23 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   23 (7-sept.)
  • Aantal Spelers:  14
  • Gemiddelde:     28,21
  •  🙂 39:                   John
  •  🙁 Fanny:           Sjaak en Tiny

 

 

De dag van de waarheid de dag dat ook de zomerkampioen 2018 bekend  wordt , wordt het Wil met 3 pnt voorsprong of John. Vol goede moed verschenen ze ten tonele, Good old Willy met in het achterhoofd een luxe etentje en bloemen in het verschiet. En voor John een dag als alle andere.

Of Wil nu al met zijn gedachte bij het feest wat op hem wachte was, zullen we nooit weten maar Wil slaagde niet en scoorde 19 pnt. ( en voorkwam ter nauwernood een Fanny ), terwijl John maximaal scoorde 39 pnt. gingen in Holtum de vlaggen uit.  Reste Wil bij thuiskomst geen bloemen, maar een weekend water en droog brood.

Dus John is de zomerkampioen van 2018, gefeliciteerd John.

De Top 1e John 549 pnt. 2e Wil 532 pnt. 3e Jo 491 pnt. De plaatsen 2 en zeker 3 zijn allerminst zeker, John, Wil en Jo hebben hun quotum van 16 speeldagen al bereikt. Terwijl alle achtervolgers 1 of meer speeldagen minder hebben gespeeld.

De strijd om de podium plaatsen 2 en 3, zal de komende weken nog in alle hevigheid losbarsten.

 

Iedereen een prettig weekend Jo .