Uitwisseling JBC Urmond 19-09-2018

 

Locatieatie: Urmond

Terrein JBC Urmond ( Swentiboldlaan)
Datum: 19-sept- 2018

Heden waren we tegast bij JBC Urmond, voor de jaarlijkse uitwisseling. Er stond ons een warm onthaal te wachten men had een week geleden met 17-1 van Grevenbicht gewonnen. Men zou die van Obbeeg eens leren wat boulen is.

Maar zoals altijd weet men na vandaag dat Beeg nog lang geen Obbeeg is, het werd een mooie faire strijdt. Na de 2e ronde was nog alles mogelijk en was de stand 8-4 voor Obbicht, zelfs de heerlijke vlaai en koffie konden ons niet uit ons spel brengen. Na de 3e ronde was het uiteindelijk 12-6 voor Obbicht ( zie uitslagenlijst) Uitwisseling Urmond 19-september 2018.

Na de diverse plichtplegingen en nog een drankje genuttigd te hebben, togen we weer met een tevreden gevoel richting Obbeeg. Maar het allerbelangrijkste is dat we met zijn allen een leuke middag hadden.

Tot ziens in  2019.

Jo.