wk 22 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   22 (31-Aug.)
  • Aantal Spelers:  17
  • Gemiddelde:     28,35
  •  🙂 39:                   Tiny en Wil
  •  🙁 Fanny:           Gerard, Ger Jennekens en Sjaak

 

 

Vandaag een echte thriller, John (24 pnt ) kon zijn titel veilig stellen maar zakte door het ijs. Good old Willie ( 39 pnt ) profiteerde hier maximaal van en nam de leiding van John over. Hierdoor zal het volgende week nog heel spannend worden, er werden  al vergelijkingen gemaakt met clubs uit de champions League. En dat in onze keezelbak.

Na een periode van afwezigheid, mochten we Jan M. vandaag weer verwelkomen. Eerst dachten enkele dat het zijn tweelings broer was, maar het was toch de enige echte.

De top ziet er nu ( met voor een groot aantal nog 1 speeldag )als volg uit 1e Wil 513 pnt. 2e John 510 pnt en 3e Jo 453 pnt. Herman op plaats 4 met 425 pnt ( en 2 wedstrijden minder gespeeld ) scoorde 22 pnt en is zodoende geen concurent meer voor plaats 1of 2 en zal genoegen moeten nemen met de 3e pl.

Wil en John succes volgende week.

 

Iedereen een fijn weekend Jo .