wk 20 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   20 (17-Aug.)
  • Aantal Spelers: 14
  • Gemiddelde:     29,14
  •  🙂 39:                   Sjaak,John en Harrie 
  •  🙁 Fanny:           Geen

 

 

Vandaag alweer de 13e speeldag, nu is het getal 13 niet iedereen goed gezind. Bij geloof of niet, maar They heeft hier nu wel een eigen beeld van. Met een score van 7pnt was het nu bepaald niet zijn sterkste dag, gelukkig voor They haalde hij de TV niet ( zijn eigen woorden).

Vandaag bleek maar weer eens temeer dat alleen goed gooien niet voldoende is, ook het geluk moet je goed gezind zijn. Er werden enkele keren door een team genoot de verkeerde ballen weg gegooid, overigens niet bewust.

Van de top 3 deed John ( kampioenschap kan hem bijna niet meer ontgaan)de beste zaken met 39 pnt. , en liep verder uit op Wil -2 en Herman had vandaag een snipperdag Stand nu 1e John 461 pnt. 2e Wil 442 pnt. en 3e Jo 396 pnt. ( Jo ging Herman voorbij, maar Herman heeft nu 2 wedstrijden minder gespeeld)

 

Iedereen een prettig weekend Jo .