Uitwisseling JBC Awt Gelaen 21-08-2018

uitslag uitwisseling oud geleen 21 augustus 2018

Locatieatie: Terrein JBC Awt Gelaen ( bokkerijerssjteegske )
Datum: 21- aug- 2018

Heden waren we tegast bij JBC Awt Gelaen, voor de jaarlijkse uitwisseling. Dat we zulke uitwisselingen serieus nemen blijkt wel uit het feit dat er een van ons ( Jo) vooruit ging( op de fiets als warming up) om te infiltreren.

De banen werden gescreend, en onder het genot van een kopje koffie werd de tactiek van de tegenstander afgeluisterd. Toen de rest van het team op de overigens prachtige lokatie ( waar zelfs wij jaloers op zijn) arriveerde en bijzonder hartelijk ontvangen werden werd een ieder bijgepraat.

Ondanks al deze voorbereidingen werd het toch nog een pittige strijd, welke werd bekroond in ons voordeel met de uitslag 8-4 voor Obbicht. Het allerbelangrijkste is dat we met zijn allen een leuke gezellige middag gehad hebben.

Nadat we de mensen van JBC Awt Gelaen bedankten voor de hartelijke ontvangst, togen wij in ieder geval met een tevreden gevoel huiswaarts. En er wacht ons het komend jaar een stevige klus dit te evenaren.

Tot ziens in  2019.

Jo.