wk 13 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   14 (29-juni)
  • Aantal Spelers: 12
  • Gemiddelde:     28,83
  •  🙂 39:                   John en Herman
  •  🙁 Fanny:           Huub en Jan D. (2x) 

 

 

Na de match van woensdag tegen Echt, moesten we vandaag aantreden voor onze zomercompetitie. Jan D. met de Giro nog in zijn hoofd en de Tour voor de boeg, scoorde 2 Fanny’s voor zijn doen erg uniek ( in de winter competitie had hij zijn eerste Fanny ooit gescoord, en nu zelfs 2 op rij )

We zijn nu halverwege, en er komt een kleine afscheiding 1e John 283 pnt, 2e Wil 271 pnt 3e Herman 247 pnt ( laat duidelijk zien dat hij kampioen aspiraties heeft) komt weer in de top 3 en heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Maar dat het niet gemakkelijk is, is op onderstaande foto wel duidelijk.

Iedereen een fijn zonnig weekend Jo .