wk 10 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   10 (8-juni)
  • Aantal Spelers: 17
  • Gemiddelde:     31,29
  •  🙂 39:                   They,Huub en Herman
  •  🙁 Fanny:           Geen 

 

 

Vandaag  speeldag 6 Top 3 morste wederom punten, waardoor de afstand met de achterban verkleinde. 1e John 208 pnt, 2e Wil 206 pnt en 3e Jan D.193 pnt.

Vandaag begon regenachtig, het weer werd in de eerste ronde meer besproken dan het resultaat. Van de top 3 had Jan D. een off day, hij heeft meer naar de lucht gekeken dan in de keezelbak. Dit werd ongenadig hard afgestraf, hij is dan nog wel 3e maar  Ger Jen. en Harrie V. zijn hem genaderd tot op 1 pnt. Of They na de eerste ronde een schiet gebedje gedaan heeft voor goed weer, blijft onduidelijk feit is wel dat hij maximaal scoorde.

 

Iedereen een prettig weekend Jo