wk 08 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                   08 (25-mei)
  • Aantal Spelers: 17
  • Gemiddelde:      29,88
  •  🙂 39:                   Harrie V.
  •  🙁 Fanny:           Geen 

 

 

Vandaag  heeft van de top 3 Jan D. de meeste punten behaald, hierdoor stoomt hij op naar de 2e pl. 175 pnt. John en Wil morste punten, Wil blijft 1e met 177 pnt. John  3e met 173 pnt. zakt een plaats maar de competitie is nog jong.

Er werd onder tropische omstandigheden gestreden voor de punten vandaag.           Jan M. had een mentaal sterke dag volgens zijn zeggen , en scoorde goed met 31 pnt.   ( hoeveel geluk kan een mens hebben). Maar waarschijnlijker is dat de uitwisseling met Grevenbicht ( gewonnen  met 10-8 ), vele niet in de koude kleren is blijven zitten,

 

Iedereen een fijn weekend Jo