wk 05 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                  05 (4-mei)
  • Aantal Spelers:  14
  • Gemiddelde:     –,–
  •  🙂 39:                 Ger Jennekens, Ger Jessen, Harrie V en Jose
  •  🙁 Fanny:          Geen 

 

 

Vandaag  werd week 5 na een onderbreking ivm koningsdag afgewerkt. Iedereen was gebrand om te scoren, hetgeen niet iedereen lukte. Op de 1e plek Ger & Ger 72 pnt gevolgd door John 71 en Jan D 70, Een getergde Arno zocht de strijd met Wil op, maar moest in deze laatste toch zijn meerdere erkennen. 

Jan M speelde een goede partij ( hoeveel geluk kan een mens hebben ) , terwijl sommige onder ons toch nog wat moeite met de keezel hadden. Dit laatste gold niet voor onze leading lady Jose, zij scoorde maximaal uit de losse hand.

Iedereen een prettig weekend Jo