wk 03 Update zomercompetitie — 2018

Update van de zomer competitie 2018
  • Week:                  03 (20-april)
  • Aantal Spelers:  18
  • Gemiddelde:     29,61
  •  🙂 39:                 Jan D.  en John
  •  🙁 Fanny:           Arno en Lambert

 

 

Vandaag week 3 werd onder tropische omstandigheden, de eerste wedstrijd van de zomercompetitie afgewerkt. Dit op opnieuw geprepareerde banen, wat voor menigeen toch wel even wennen was. Teveel of te weinig kiezel was dan ook een veel gehoorde kreet.

De eerste 39ers werden uit de hoed getoverd Jan D. (als een duivel uit een doosje) en John (  heeft duidelijk kampioenschap aspiraties , hopelijk lukt het hem deze keer) gevolgd door ( good old)Wil met 38 punten. Ook de eerste Fanny’s werden gescoord Lambert en Arno, waarbij laatstgenoemde hier een eigen visie over had. Lambert kon zijn verlies relativeren, maar Arno was  diep getergd door Wil. Volgens Arno past deze daad niet op een eerste competitiedag waarbij sportiviteit en gezelligheid ook volgens Wil de boventoon zou moeten zijn. 

Iedereen een prettig weekend Jo