Uitwisseling Petanque Maaseik woensdag 13-sept-2017

Locatie: Terrein Petanque Maaseik in Maaseik
Datum: 13-september-2017

Klik op de afspraak voor meer gegevens en extra informatie

De uitwisseling zou eerst op Nederlands grondgebied gespeeld worden. Door het slechte weer zijn we verkast naar de binnenbanen van Maaseik. Met 12 spelers en Obbichtse vlaai zijn we naar Maaseik getrokken. In onderling overleg hebben we 10 gemixte teams gemaakt. 8 doubletten en 2 triplets. De baan is voor veel Obbichtenaren niet gemakkelijk. En we moeten ook onder ogen zien dat Maaseik over een aantal goede spelers beschikt. Door te Mixen kregen we waarvoor we kwamen. 

Een gezellige en leerzame middag.

De uitslag van de dag: Obbicht scoorden 338 punten, Maaseik 306.
Helaas voor Obbicht dat speelde met 12 spelers was het gemiddelde 28,1. Net te weinig voor de 30,6 van Maaseik. De 1-ste prijs voor de beste speler van de dag ging naar Roger van Maaseik en Suzy van Obbicht.

Tot ziens in Obbicht in 2018.