Links JDB

Fanny Galerij

Deel

Share Button

wk 18 Update wintercompetitie — 2021-2022

Update van de winter competitie 2021-2022
  • Week:                 15 ( 25 mrt. )
  • Aantal Spelers:  12
  • Gemiddelde:   25
  •  🙂 39:              Lei 
  •  🙁 Fanny:       Laurent en Thei B.

Vandaag speeldag 15 ; Vandaag de dag van de waarheid zou  het Thei B. lukken om als eerste de gevestigde orde van de troon te stoten, nadat het Jo verleden week niet lukte. Al na de eerste ronde bleek dat hij hooguit met Ger Jessen op een gelijk aantal punten uit kon komen, het aantal 13-ers zou dan beslissend zijn.

Na de tweede ronde met een Fanny was dat een onhaalbare zaak geworden, hij kon wel nog met een maximale score 2e of 3e worden.

In de 3e ronden was er het onderlinge gevecht met Jo, er werden geen cadeautjes uitgedeeld. Uiteindelijk bleek ook de 3e plaats voor Thei een onhaalbare zaak. Met een 4e stek keerde Thei richting Obbicht

We komen na een hectisch seizoen dan tot de volgende EINDSTAND.

1e Ger Jessen met 391 pnt.                                                                                    2e Jo Simons  met 378 pnt.                                                                                    3e Lei Salden  met 374 pnt.

Gefeliciteerd met dit prachtig resultaat, en is het nu niet gelukt hebben we weer nieuwe kansen in zomercompetitie.

 Op dit moment lukt het niet om de actuele stand in de desbetreffende kolom in te voegen. Echter hier wordt aan gewerkt, tot die tijd staat hier op deze pagina een link ( blauw ) je kunt hier op klikken en je ziet dan de stand alsnog.

Jeu de boules wintercompetitie speeldag 15 2021-2022

Iedereen een fijn weekend           

Jo Simons                                                                  

In de keezelbak Actueel

Recente reacties