Links JDB

Fanny Galerij

Deel

Share Button

Uitwisseling met Grevenbicht 22-09-2021

Vandaag was het weer zover, de uitwisseling tegen Grevenbicht stond op het programma. Nadat dat ‘s-ochtends de punaises gestrooid waren ( welke ‘s-middags al weer opgeruimd waren)  Arriveerde de gasten om 13:15 uur. Nadat men mekaar begroet had werd een aanvang gemaakt met de wedstrijd.

Na 2 ronden stond het al 11-1 voor Obbicht en gingen we richting harmoniezaal, waar de koffie en gesponserde vlaai ( bakkerij Demandt ),  welke de inwendige mens weer op krachten bracht. nadat we alles genuttigd hadden begonnen we aan de derde ronde.

Hierin gaf Grevenbicht tegen gaas, en werd het 3-3 de uiteindelijke eindstandt was dan ook 14-4 in het voordeel van Obbicht, nadat iedereen bedankt was ging iedereen naar huis waar moeder de vrouw weer de nodige(sterke) verhalen moest aan horen.

Tot volgend jaar in Grevenbicht.

In de keezelbak Actueel

Recente reacties